Pogoji poslovanja

 • Nam elementum
  Nam elementum
 • Aenean sollicitudin
  Aenean sollicitudin

Pogoji poslovanja spletne trgovine www.majce.net

 

S spletno trgovino majce.net upravlja podjetje TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.p. ., ki je tudi lastnik domene MAJICE.US in blagovne znamke MAJICE.US.  Registracija kupca ni  potrebna, da lahko kupec izvede nakup. Ti splošni pogoji opredeljujejo delovanje spletne trgovine majce.net, pravice kupca in poslovno razmerje med trgovino majce.net in kupcem.
 

 

Podatki o upravljalcu majce.net

 

Upravljalec trgovine, TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.p. se zavezuje, da bo na spletni strani in vseh spremljajočih dokumentih vedno zagotovil svoje registracijske podatke, telefonske številke in elektronske naslove.
 

 

Zagotovitev dostopa do informacij

 

TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.p se zavezuje da bo vedno poskrbel za razpoložljivost podatkov:

 

 • značilnosti izdelkov
 • podrobnejše opise izdelkov, v kolikor je to zaradi zahtevnosti izdelka potrebno
 • razpoložljivost izdelkov v razumnem roku
 • pogoje dostave izdelkov (način dostave, naslov dostave in rok dostave)
 • cene izdelkov bodo vedno jasno navedene in bodo vsebovale davek na dodano vrednost
 • možnosti oziroma načini plačila
 • postopek in pogoji za vračilo blaga
 • rokih za odstop od pogodbe
 • stroških vračila blaga
 • postopek pritožbe in reklamacije.
   

 

Ponudba izdelkov

 

TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.p stremi k čim širši ponudbi izdelkov v spletni trgovini majce.net. TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.p samostojno odloča o tem, kateri izdelki so uvrščeni v spletno trgovino majce.net in kateri ne. Prav tako si pridžuje pravico, da izdelke po lastni presoji umakne in spletne trgovine majce.net.
 

 

Načini plačila

 

TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.p v spletni trgovini majce.net omogoča plačilo blaga na naslednje načine:

 

 • plačilo po povzetju (z gotovino ob prevzemu blaga)
 • plačilo po predračunu-po prejšnjem dogovoru
   

 

Veljavnost cen

 

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Sicer si TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.p pridržje pravico, da lahko cene kadarkoli, brez predhodne najave, spremeni. V primeru, da se cena spremeni med obdelavo naročila, TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.pkupcu omogoča, da odstopi od naročila.
 

 

 

Pravica do odstopa od nakupa

 

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga odstopi od nakupa blaga. To stori tako, da na TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.p pošlje na sedež podjetja pismo ali elektrosnko sporočilo na naslov info@majicegroup.com, v katerem sporoča odstop od pogodbe. Kupcu ni potrebno navesti razloga, zakaj odstopa od pogodbe. Kupec mora v sporočilu navesti podatek o svojem transakcijskem računu. Strošek, ki bremeni kupca, je strošek vračila blaga. Blago mora kupec vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Prodajalec bo plačilu kupcu vrnil po vračilu in pregledu blaga, najkasneje 30 dni po prejemu blaga. Kupcu bo prodajalec kupnino vrnil na njegov transakcijski račun.
 

 

Dostava naročenih izdelkov

TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.p bo organiziral dostavo naročenega blaga v pogodbeno dogovorjenem roku. Dostavo blaga vrši Pošta Slovenije. TISKANJE.US, Sebastjan Dimec s.p si pridržuje pravico, da določa pogodbenega partnerja samostojno.

 

 

Varovanje osebnih podatokov

 

Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval osebne podatke kupca, pridobljene med naročilom. Prodajalec hrani  podatke: ime, priimek, naslov za dostavo, naslov za plačilo, čas in datum registracije, kontaktni telefon in kontaktni elektronski naslov. Prodajalec bo osebne podatke kupca uporabljal izključno za izpolnitev naročila kupca in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem. Kupčevi osebni podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi sam kupec.
 

 

Oglasna sporočila

 

Prodajalec bo kupcu pošiljal oglasna sporočila le, če kupec temu izrecno ne nasprotuje. Željo kupca, da ne želi sprejemati oglasnih sporočil, bo prodajalec izrecno spoštoval. Oglasna sporočila bodo vsebovala naslednje podatke:

 

 • jasno oznako, da gre za oglasna sporočila
 • jasno bo razviden pošiljatelj sporočila
 • različne akcije in pogoji nakupa bodo jasno označeni
 • jasno bo pojasnjen način od odjave prejemanja oglasnih sporočil
   

 

Varovanje otrok

 

Prodajalec na svojih spletnih straneh v nobenem primeru ne naslavlja otrok. Komunikacija ne bo izkoriščala zaupljivosti, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti otrok. Prodajalec ne bo sprejemal naročil od oseb, za katere bo vedel ali sumil, da je otrok. Prav tako ne bo sprejemal kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke.
 

 

Odveza odgovornosti

 

Prodajalec skrbi za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh majce.net v največji možni meri. Kljub temu obstaja minimalna možnost človeške napake, zaradi česar lahko pride do napake pri objavi lastnosti ali cene izdelkov. V primeru naročila takšnega izdelka bo prodajalec kupcu omogočil odstop od nakupa ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotogragrafije so simboličnega pomena in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
 

 

Spremembe splošnih pogojev poslovanja

 

Prodajalec si pridržuje pravico, da kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spremeni splošne pogoje poslovanja.
 

 

Upoštevana zakonodaja

 

Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo, ki se nanaša na prodajo izdelkov iz njegove ponudbe:

 

 • Zakon o varstvu potrošnikov
 • Pravilnik o označevanju tekstilnih proizvodov.
   

 

Pritožbe, reklamacije in spori

 

Prodajalec se trudi in s sistemom organizacije dela poskuša zagotavljati, da pri delu ne prihaja do napak.  Pritožba se odda pisno po elektronski pošti info@majicegroup.com, ali  navadni pošti. Prodajalec bo pritožbo in reklamacijo kupca reševal hitro in učinkovito, v smislu rešitve reklamacije v obojestransko zadovoljstvo.